lördag 22 oktober 2011

Smarriga varma mackor!

Hej på er!!


Äntligen ett livstecken på denna blogg..har lite dåligt samvete för att här inte hänt så mycket men det har varit rätt mycket annat att pyssla med..så blir det ibland.

Men jag ska verkligen försöka skärpa mig!


Ikväll tänkte jag visa mina favorit varma-mackor.

Vanligt rostbröd i botten, sen en champinjonstuvning, ett pocherat ägg och ost över.

Gärna ngn med lite smak på..typ västerbotten.


Brukar ni pochera ägg?

Det blir inte så ofta men jag gillar det just på varma mackor.

De är inte helt lätta att göra men jag brukar få till det.

Kokande vatten, en gnutta salt i och några droppar ättika.

När man lägger i ägget är det bra om man kan "ösa " över vitan över gulan så det blir en liten "boll"..

Knivigt men gott blir det!


Idag har jag även bakat, ett önskemål från maken som kom hem från jobbet och berättade om den supergoda kakan han fått på jobbet, det visade sig att jag hade receptet på den.


vad det är för kaka får ni se..ngn dag framöver!!


Ha nu en supermysig lördagskväll!


Ikväll äter vi tacopaj..mums!!


Kram Lena

2 kommentarer:

Frideborg sa...

Nej jag brukar aldrig pochera ägg, provat då jag gick kockutbildningen.
Kanske dags att prova nån dag. Vi är ju ganska förtjusta i ägg både jag och mannen. Ser gott ut.
Ha en fin lördag.
Kram

Marie Havén sa...

Hej Lena!
Varma mackor, det är supergott, och enkelt:) Jag har aldrig pocherat ägg, det låter inte helt lätt. Men säkert jättegott.

Vi gör mycket mat från dina recept, alltid lika gott:))

Ha en fin helg, och var rädda om er.
Kramizar
marie.haven@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...