söndag 21 oktober 2012

Lyxmiddag!!

Bara titta och njut..ord är överflödiga..
För ett tag sedan när vi tjejer var på scraptäff tog maken sig en cykeltur och kvällens middag blev helt plötsligt en överraskning..
Det bjöds på Halstrad Oxfilé med smörstekta kantareller och potatisgratäng...
Sjukt gott..




Det var nog årets sista kantisar så vi njöt...


I förra inlägget visade jag en chevrétoast, den är väldigt enkel att göra.
Man rostar en bit rostbröd, lägger en chevrébit på och ringlar honung över.
In i ugnen på ca 200 grader.
Servera med valfria tillbehör men i mitt fall rostade pinjekärnor, kokta rödbetor och ruccolasallad.

Vi har provat på kompisen Veronicas smarriga kakor, glömde fota dem men gissar att en ny sats snart blir gjord..
OCH jag har testat en ny ost..mer om det kommer också..
Missa inte..givetvis kommer jag dela bilder och recept med er..

Ha nu en härlig vecka..

Kram Lena

1 kommentar:

Pysseltokiga Marie sa...

Hej Lena!
Ohhh! vad hungrig jag blev nu:)) Ser ju väldans gott ut:)) Tänk att ha en "gubbe" som kunde laga sån middag, hihi!!
Tack för att du talade om hur man gjorde med "mackan":))

Det får bli lite fläskpannkaka nu till lunch!

Må så gott
Kramizar Marie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...