söndag 8 september 2013

Ölänsk Hawaiikyckling!

Hej på er!!

Nu ska jag visa vad vi gjorde med en av kryddorna från Ölands Örtagård!

Kycklingfilé marinerad i Hawaiikrydda, med currysås och jasminris.


Jag kryddade och smorde in kycklingfileérna i Hawaiikryddan flera timmar innan tillagning så att smaken skulle sätta sig ordentligt.
Tillsatte även en aning salt och citronpeppar.


Förstekning i panna och sedan körde jag den färdig i ugn.



Jag dekorerade med tomater och gräslök från egen odling på balkongen!!

Underbart gott alltihop!!

Nästa gång vi ses blir det ännu en maträtt med en av Ölandskryddorna.

Ses snart igen!!

Kram Lena

2 kommentarer:

Pysseltokiga Marie sa...

Hej Lena!
Sååå gott det såg ut och så himla snyggt du alltid lägger upp maten. En riktig fröjd för ögat:))
Du är såååå otroligt duktig med ALLT:))

Må så gott
Kramizar Marie

PetterCarins lilla pysselvrå. sa...

Hej!

Så gott detta verkar, det vattnas i munnen, även de andra recepten lockar!

Mvh
Carin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...