lördag 11 februari 2012

Nudelsoppa med röd currykyckling!

Hej på er!!

Dags för ett nytt reccept.

Detta hittade jag i Buffetidningen och det såg så gott ut.

Det var det också och väl värt att prova.









Man tar 4 kycklingfileér och marinerar dem i en röra gjord av 1,5 msk röd currypasta och 1,5 msk olivolja i 10 min.

Stek sedan fileérna så de får en fin yta och grädda färdigt i ugn, 200 grader i ca 10 min.

Vi avikte lite från receptet och strimlade morötter, paprika och sockerärtor som vi fräste med citronpeppar, salt och chiliflingor.Koka nudlarna enligt anvisning.


I slutet gjorde vi så här..


När nudlarna var färdiga fiskade jag upp dem och i buljongen som var kvar la jag i grovt strimlad romansallad.

Lät dem ligga ett par minuter.


Lägg sen upp först nudlar med romansallad, sen vårt grönsaksfräs, ovanpå det kyckling och häll över lite buljong från nudelkoket.

Vi garnerade med sparrisbroccoli..


Supergott!!


låt mig gärna veta om ni provar och vad ni tyckte..


Fortsatt trelvig kväll..


Kram Lena



1 kommentar:

Pysseltokiga Marie sa...

Hej Lena!
Jädrans va gott det lät, har skrivit ner receptet:)
Idag har vi gjort din kasslergratäng med curry och potatis. Det blev JÄTTE GOTT:) Mina föräldrar var oxå här. Till efterätt hadde mamma gjort hemmagjorda semlor, mums:))

Krya på dig nu:)

Kramizar Marie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...