lördag 17 november 2012

Cake pops!!

Idag har vi provat ngt nytt för oss! 
Cake pops..har ätit det innan men aldrig gjort egna..
Det tog sin tid vill jag lova men dock gjorde vi ju två sorter..

Grundreceptet är att man tar en sockerkaka (mjuk kaka) av ngn sort, smular sönder och blandar med cream cheese. Vill man kan man smaksätta "smeten" med ngt..
Sedan rullar man bollar som man kan doppa i choklad eller som vi, rulla de i cream cheese frosting..

I den vita varianten vi gjorde ikväll smaksatte vi med Ahlgrens bilar, ideén till det hittade jag HÄR.
Även receptet på frosting hittade jag på samma sida.


Tjejerna jorde dessa konstverk i princip själva och kreativiteten flödade..


De vita har Tess gjort..


Och här har vi Elisias..choklad såklart..otippat, INTE! :-)
Dessa smaksatte vi med oboypulver..



Jag kan meddela att detta var smaskens..ngt mäktigt men väldigt gott!

Har ni provat såna här?

Vi kommer absolut göra fler..med julsmak kanske?
Kan tänka mig att pepparkassmak är en höjdare..

Tack för titten och vi ses snart igen..

Kram Lena

2 kommentarer:

Iffa ...... sa...

Mmmmmmmmmm, vad smarrigt det ser ut =)
Har aldrig varesig ätit eller gjort sådana här men har sett dom i mattidningar, kanske måste prövas nu då,hihi.

Jag kan tänka mig att om man använder Philadelpiaosten med Marabou tillsammans med sockerkassmulorna så borde det bli supersmarrigt =)

Tack för härlig inspiration!!!
Kram iffa

Pysseltokiga Marie sa...

Hej Lena!
Ohhh gisses så gott det såg ut:)) Har aldrig sett sådana förrut.
Undra var tjejerna har fått sin talang;)) De är såååå fint gjorda:)

Ha en fin Söndag och hälsa familjen

Kramizar Marie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...