Gokväll..
Ikväll är det maken som står för receptet..i torsdags blev jag bjuden på det här..
Få se nu om han minns hur han gjorde...
Bryn kycklingbitar i smör och olja (typ rapsolja) tills de får fin färg.
Tillsätt 1,5 dl mangochutney och blanda ihop.
Krydda med chilikrydda efter smak, salt och peppar.
Häll på 5 dl grädde och ca 1,5 msk soya, koka upp.
"Släng" i morotspengar och skivade champinjoner, strimlad paprika och låt alltihop puttra..
För lite mer "sting" tillsätter du 2 tsk sambal oelek..
Vid servering, strössla över cashewnötter.. och servera med jasmminris!!
Tips från kocken; när du kokar jasminris behöver du bara koka upp ris/vatten och sedan kan du ta av grytan från plattan och låta riset tillagas på eftervärme. Annars kan det lätt bli "grötigt"..
Detta blev mums!!
Lycka till i köket!!
Kram Lena
2 kommentarer:
Hej Lena!
Sitter nu och intar min frukost:) och samtidigt skriver ner receptet Stefan gjorde, låter jättesmarrigt:)) Det blir att laga i veckan:)) Tack Stefan;)
Nu efter frukosten ska jag och Ted till torget och köpa färsk lax:)) det blir säkert något annat oxå:)
Ha nu en skön helg och hälsa familjen:)
Kramizar Marie
Ser gott ut, fast kanske starkt för mig ??? Efterrätten är toppen. Heja Tess !!!
Kram mamma/mormor
Skicka en kommentar