Halloj!!
Påskhelgen hade vi grillpremiär här hemma och det blev klassiska kryddade grillskivor och till det en av mina favvopotatis"sallader"..
Man kokar potatisen och när den är klar häller man av vattnet och potatisen tillbaka i grytan. Tillsätt riktigt smör, flingsalt, aningen peppar av ngn sort, sockerärtor, sparris, hackad vitlök och om man vill ngn färsk krydda. Gräslök funkar jättebra och timjan kan jag tänka..Sätt på locket på grytan och låt smöret smälta och slunga sen runt allt .
Det är fantastiskt gott!!!
1 kommentar:
Hej Lena!
Hu så kallt vi har haft idag!
Nu blir det att slunga potatis, det låter jättegott:)
Vi älskar att grilla, fast det är gubben som grillar, jag är inte så förtjust att stå framför grillen.
Ha nu en skön kväll, och ha det så bra på jobbet imorgon:)
Kramizar
marie.haven@hotmail.com
Skicka en kommentar